Hiuskatastrofi (kuva)

28 helmikuuta 2016Olen aina käynyt kampaajalla ja viime kerralla halusin platinanvaaleat hiukset. Käynnin jälkeen hiukset saivat eri sävyjä mm. Sinistä ja harmaata. Jossain valoissa näytti jopa vihertävältä. Tässä viime pesujen aikana olen käyttänyt kampaamosta ostettuja tuotteita, joita suositeltii käyttämään jotta tämä sävytys lähtisi pois ja väri vain pahenee. Tällä hetkellä väri on hopean harmaan sinertävä. Kuvissa väri ei ole niin järkyttävä kuin luonnossa.

Tässä nyt tällä päällä on tullut oltua ja kertakaikkiaan vitutus on suuri. Syntymäpäiväni on tänään ja ikää tuli vuosi lisää ja harmaannuin hetkessä. Mummous siis kolkuttaa ovella, hiuksissa ainakin. Jopa isomummollani on vaaleammat hiukset kuin minulla ja hän antoi syntymäpäivälahjaksi kampaamokäynnin. Olen pettynyt ja järkyttynyt tähän tulokseen millaiset hiukseni ovat nyt. Monet ovat myös kommentoineet hiuksiani ja päivitelleet miten hiukseni ovat tämän näköiset. No onneksi tää näky ei oo enää pitkään tälläinen. Mummo väritys lähtee luojan kiitos tässä kahden viikon sisällä kampaajalla, joka osaa hoitaa tämän. Siihen asti kuljen pari viikkoa ennenaikaisesti harmaantuneena, tosin ei luonnon puolesta.

Päivä on muutenkin ollut aivan täysi katastrofi. Pienen kanssa lääkärissä monen monta tuntia tuli oltua ja apteekin kautta päästiin juuri kotiin. Ei voi muuta sanoa että väsymystä pukkaa ja todennäköisesti harmaannun vielä lisää päivien myötä. Kiitokset ystävälleni Emilialle vielä, joka toi kahvia lääkäriin, kun väsymys painoi päälle.