Toisenlaiset äidit

13 lokakuuta 2015


Viime päivät ovat olleet erilaisten asioiden pähkäilemistä ja tässä mietin seuraavaa tavoitettani milloin sen ajallisesti voisin mahdollisesti toteuttaa. Helppoa ei se kyllä tule olemaan, jos tämän tavoitteen aijon saavuttaa. Treeni on alkanut kulkemaan hyvin ja nyt aluksi mennään varovaisesti ja katson mitä kaikkea kroppani kestää ja mitä ei. Viime aikaisen operaation vuoksi keskikropan treeni on nyt vielä jäissä. Mutta kyllä se tästä. Pikku hiljaa hyvää tulee. Salilla käyn pari kertaa viikossa, kotona treenit ja vaunukävelyt mukaanlukien. Nyt seuraava vuosi tulee sisältämään ns. itseni remontoimista ja kropan huoltamista.

Viivi täytti tänään tasan 6 kk ja tässä sitä huomaa, kuinka nopeasti aika on vierähtänyt. Yllä olevassa kuvassa pieni on n. 3 viikkoinen. Toisenlaiset äidit- jaksomme ilmestyy 21.10 klo. 21.00, jossa näytetään meidän elämää ja arkea raskauden aikaan ja sen jälkeen. Draamaa ei jaksosta puutu, mutta se kuuluu elämään. Toisilla sitä on enemmän ja toisilla vähemmän. Ja meillä se vain sattui juuri jakson kuvausten aikaan.

Teemulla alkaa uusi työ ja se tulee vaikuttamaan yhteiseen aikaamme paljon. Sillä vapaata ei kovinkaan paljon ole. Joten tähän pitää tottua pikkuhiljaa. Eli päivät tulevat olemaan asioiden järjestämistä ja aikatauluttamista. Se on itselleni uutta sillä mä olen tottunut, että vietän aikaa mieheni kanssa paljon. Teemu on alusta asti ollut täysillä mukana pienen hoitamisessa ja aina neuvoloissa mukana. Mutta nyt on mieheni vuoro loistaa uudessa työssä ja eiköhän me totuta uuteen tulevaan arkeen. Kyllä kaikki saadaan onneksi järjestettyä tavalla tai toisella.