Mistä laadukkaita lastentuotteita - Sis. Extra alennuksen!

25 kesäkuuta 2015


Moikka

Viivi tykkää olla sylissä ja lähellä, joten olen miettinyt pitkään kantorepun hankkimista. Vaatimuksia riittää ja kuuluukin olla. Kestävä, laadukas, miellyttävä kaikin puolin ja mahdollisuus eri kantoasentoihin. Reppu, joka tuntuu päällä hyvältä ilman hiertämisiä ja inhottavia selkäkipuja. Kantorepun kuuluu olla kantajalle ja kannettavalle miellyttävä ja turvallinen. Pitkään tuli mietittyä ja päädyin hyvien arvosteluiden kautta tilaamaan BabyBjörn - kantoreppu Onen.

"Kantoreppu One on BABYBJÖRNin uusin kantoreppu. Se on ihanteellinen sinulle, joka haluat ergonomisen kantorepun, joka on hyvin miellyttävä kantaa. Ja ehdoton sinulle, joka haluat vaihdella kantoasentoa käyttäessäsi reppua pidemmän aikaa. Voit kantaa sitä sekä takana että edessä - yksinkertaista ja miellyttävää joka tilanteessa. Kantoreppu One - siinä on kaikki, mitä tarvitset.Ergonominen kantoreppu, jossa on maksimoitu miellyttävyys:
Kantoreppu One tarjoaa sinulle ja lapsellesi täydellisen mukavuuden koko käyttöajaksi. Tarkkaan harkittu ergonominen muotoilu, kuormitusta vähentävä lantiovyö ja pehmustetut, muotoillut olkaimet sinulle. Pehmeä ja miellyttävä lapsellesi pehmustetulla istuimella, ulkopuolisilla saumoilla ja säädettävällä leveydellä. Lisäksi tukeva ja säädettävä pääntuki, joka voidaan taittaa alas, kun lasta kannetaan selkä kantajan kehoa vasten. 


Vastasyntyneestä 3-vuotiaaseen:
Kantoreppua One voit käyttää kauan. Heti syntymän jälkeen (vähintään 3,5 kg) ilman mitään lisävarustetta ja jopa 3-vuotiaaksi (korkeintaan 15 kg). Kantoreppu tarjoaa oikean tuen kasvavan lapsesi päälle, selälle ja lantiolle. Kehitetty läheisessä yhteistyössä johtavien lastenlääkäreiden kanssa, kuten muutkin kantoreppumme.

4 tapaa kantaa vatsalla ja selässä:
Kantoreppu One on yksinkertainen käyttää joka asennossa. Siinä on erityinen korkeustaso, joten voit kantaa vastasyntynyttä lastasi parhaalla mahdollisella tavalla - korkealla rinnan päällä, sydän sydäntä vastaan. Noin 4 kuukauden ikäisestä käytetään alempaa korkeustasoa ja silloin voit kantaa lastasi joko itseäsi vasten tai kasvot eteenpäin. 12 kuukaudesta alkaen voit kantaa lasta myös selässä. Lapsen selkään asettaminen on helppoa ja turvallista ilman apua. Testattu ja turvallinen:
Kaikki materiaalit ovat hellävaraisia lapsesi iholle ja vaarattomia maistella. Taatusti ilman terveydelle haitallisia aineita. Täyttää Öko-Tex Standardi 100, vauvantuotteiden 1. luokan kantoreppujen turvallisuusvaatimukset, EN 13209-2:2005." Paketti saapui tänään itselleni ja kantorepun lisäksi pakettini sisälsi Summerville - Kolmiosainen ekopuuvilla pussilakanasetin, Dooky - vaununsuojuksen ja Johan tähti bodyn.
BabyBjörn kantoreppu sisälsi todella hyvät ohjeet ja kantorepussa sisällä on myös mukana ohjeet käyttöä varten. Materiaali on todella kestävä ja mukavan tuntuinen päällä. Lisänä todella hellävarainen lapsen iholla ja vaaraton jos pieni sattuu reppua maistamaan. Todella hyvät tuet ja kantomukavuus on huippuluokkaa. Ei siis selkäongelmia tai hankaumia! Paino jakautuu todella hyvin koko kroppaan ja pieni rinnalla ei paina yhtään. Viivin kasvaessa reppussa on 4 erilaista kanto mahdollisuutta. Kantoreppu helpottaa todella paljon elämää pienen kanssa, eli syliä rakastavalle pienelle suosittelen tätä reppua.


Viivi viihtyy ja niin viihdyn minäkin! <3 Muista hyödyntää mielentön tarjous, jopa alennetuista tuotteista!

20% ALE kesäalesta!

Paljon MERKKITUOTTEITA kuten mm. Elodie Details, Skip Hop, BabyBjörn, Crocs, Reima jne. Nyt Lekmerin verkkokaupassa saat koodilla 20% alennuksen jopa alennetuista tuotteista!
Alekoodi: EXTRA20FI
*Tarjous on voimassa ainoastaan 25.6.2015 saakka.