Elämää eron jälkeen.

21 kesäkuuta 2015


Kuukaudet ovat vierähtäneet pienen syntymästä ja ristiäisiä vietettiin kesäkuun alussa. Pieni tyttöni sai nimekseen Viivi Melissa. Olen onnellinen, että saan olla tämän pienen tytön äiti ja rakastan pienokaistani yli kaiken. Viivi on kova hymyilemään, jokeltelee vauva asioitaan päivittäin. Kohta pieni on jo 3 kk ja aika on vierähtänyt todella nopeasti.

En olisi voinut kuvitella lasta odottaessa, että suhde päättyy ja eroaisimme. Ajattelin aina, että parisuhteemme olisi kestänyt, mutta ero on tällä hetkellä se oikea vaihtoehto. Eromme on siinä pisteessä, että kumpikin etsimme omaa asuntoa ja järjestämme asiat sen mukaan. Välimme ovat tulehtuneet ja se ei tätä tilannetta helpota yhtään. Paras olisi se, että saisimme jonkinlaisen sovun aikaan ja pystyisimme silti olemaan Viiville äiti ja isä, vaikka emme yhdessä olisikaan. Näitä asioita täytyy järjestellä ja suunnitella, mutta se vie oman aikansa.

Jokaisella menee oma aikansa raskauden jälkeiseen palautumiseen. Itse en voi imettää ja palautuminen on silloin hitaampaa, kuin taas imettävillä äideillä. Annan kroppani palautua omaan tahtiinsa ja lääkäri antoi äskettäin luvan salitreenaamiseen. Oma Personal Trainerini Tommi Aadeli Fitpowerilta auttaa tällä kroppani palautumismatkalla. Ruokavalio on laitettu kuntoon ja lenkkeilyt on lisätty päivittäiseen liikkumiseen. Lisänä kotona tehtävä treeni. Odotan salille pääsyä innolla, sillä viime käynnistä on todella pitkä aika.

Kaikista vastoinkäymisistä huolimatta uskon, että kaikki järjestyy omalla tavallaan ja painollaa.

Marianne