Perhe-elämää ja fitnestä

10 toukokuuta 2015Kuukausi on hurahtanut pienen syntymästä todella nopeasti. Nyt meitä on kolme ja tänään saan virallisesti viettää ensimmäistä äitienpäivää. Äitiys on vain jotain niin sanoinkuvaamatonta. Ajatella, että vieressäni nukkuu oma pieni lapseni. ♥

Tulevia ristiäisiä järjestetään jo kovasti ja kutsukortit pitäisi saada kohta postiin. Mietinnässä on kahvitilaisuuden tarjottavat, millaista syötävää ja kuinka paljon. Tosin mulla ja Teemulla alkaa kova treenaaminen ja ruokavaliota laitetaan parhaillaan kuntoon, joten meidän herkuttelu taitaa jäädä ristiäisissä protskujuomiin.

Tavattiin lauantaina Fitpowerin Personal Trainer Tommi Aadeli, joka suunnittelee Teemun ja mun ruokavaliot ja treeniohjelmat kuntoon. Tosin juuri lapsen saatuani, en vielä saa vatsatreeniä tehdä, sillä vatsalihakset palautuvat raskaudesta ja tässä odotellaan lääkärin lupaa, jolloin vatsojen treenaamiseen saan luvan. Se ei silti estä treenaamasta käsiä, jalkoja ja kävelemään lenkkejä yksin tai rattaitten kanssa. Eli meidän perheestä taitaapi tulla Fitness-perhe.