Yhteenmuutto syntymäpäivänäni

19 helmikuuta 2015Helmikuun loppu on menossa ja raskauden viimeisiä aikoja viedään. Aika on mennyt yllättävän nopeasti ja pieni ihme ilmestyy maailmaan huhtikuussa. On jännittävää ajatella, että kohta sylissämme on oma lapsemme. Vuosi sitten en olisi voinut uskoa tai ajatellakkaan mitä tuleva vuosi vuosi sisältää.

Meille löytyi suurehko kolmio, johon muutetaan syntymäpäivänäni 28.2. Koska olen jo raskauden lopussa ei ole enää aikaa katsella asuntoja tarkemmin, jotenka päätettiin ottaa meille tarjottu kolmio vastaan. Kaiken tämän lisäksi mulla on uusia työkuvioita tulossa ja tuleva kuukausi on hyvin kiireinen monella tapaa. Koska muutto on syntymäpäivänäni saatetaan lähimpien kanssa pitää muuton keskellä jonkunlaiset synttärikahvittelut. Koko asunnon sisustaminen on edessä ja loppuraskauden tiheentyneet neuvola ja lääkärikäynnit, kodinsisustus ja monelaiset työprojektit, jotka sattuivat tälle viimeiselle kuukaudelle tuovat vilkkaan lisänsä loppuodotukseen.

Suurin osa ikäisistäni nuorista viettää vilkasta nuoruuttaan näillä ikävuosilla missä itse olen. Mulla on ollut pitkään suunitelmissa perustaa perhe jo nuorella iällä. Vastuu lapsen elämästä on mulle tärkeä asia, kuten myös työ ja opiskeluasioiden hoitaminen. Kuvauksien ja muiden projektien sovittaminen kiireisiin viikkoihin on sujunut helpommin, kuin osasin kuvitella. Nyt kun täytän 21 vuotta koen saavani elämässä lahjaksi ne tärkeimmät asiat, kuten oman perheen ja kodin. Työ ja opiskeluasiat ovat mulle myös tärkeitä ja tämä kokonaisuus pitää mut kiireisenä tänä vuonna.