Raskausajan Eeva

05 helmikuuta 2015

MUAH - Pinksu | KUVAAJA - Marika Kiviharju

Pieni hetki on viime postauksesta vierähtänyt ja sitäkin enemmän on kaikkea uutta tapahtunut. Hyvällä tavalla siis. Ensimmäisenä varmaan moni on huomannut Iltalehdessä julkaistut raskauskuvat, jotka halusimme Teemun kanssa ottaa muistoksi raskausajasta. Kyllä tuo masu kasvaa kovaa vauhtia ja hyvähän se on pienen takia. Kuvista tuli ihan mielettömät ja iso kiitos siitä meikkaajalle ja kuvaajalle!


Kaukosuhde ei ole helpoimmasta päästä kovan ikävän takia, mutta odotus palkitaan aina kun näkee rakkaansa. Kyllä sitä huomaa, että osaa arvostaa parisuhdetta todella paljon ja kumppania sitäkin enemmän. Viikkojen aikana on tullut mietittyä miten kaikki asiat saadaan järjestykseen ennen lapsen syntymää, mutta onneksi monet aukiolevat asiat loksahtavat jo paikoilleen, vaikka vähän viime hetkillä.

Tässä kuussa menoa, jos jotakin riittää. Kalenteri on todella täynnä ja lisää menoa pukkaa tulemaan. Loppu raskaus on meneillään ja ihmettelen itsekkin, kuinka hyvässä kunnossa tässä viellä ollaan. Selkäkipuja silloin tällöin, mutta raskausajan tukiliiviä tulee käytettyä tarvittaessa. Jytinä mahassa on kova päivittäin, joten vilkas masuasukki tuntuu olevan.