Kuvauksia, Erotiikkaa..?

27 kesäkuuta 2014

Petri Mast

Viikon vierivät nopeasti ja kesäkuu on lopuillaan. Tiistaisin olen järkännyt Erotic Tuesdaytä ja se jatkuu viellä, käy osallisumassa Facebookissa Namu Erotic Tuesday. Ensi tiistaina juontaja parinani on viehättävä ja ihana Mischa! Namussa on tiistai iltaisin erilaisia kilpailuja ja huikeita palkintoja.

Olin myös mahtavan kuvaajan Petri Mastin kuvattavana, kiitos hänelle upeista kuvista, joita saan viikonloppuna itselleni lisää. Eilen iski sidekalvontulehdus ja nyt mennään silmätipoilla viikko. Inhottavaa, mutta minkäs sille voi. Ensi viikosta tulee kiireinen, kuvauksia, kampaajalle meno, töitä, palsuja, ja viikonloppuna lähtö keskisuomeen. Josta on tulossa todella jännittävä ja hauska. Siitä myöhemmin lisää. 

Moni on myös huomannut parisuhteeni, josta on julkisesti kohuttu. Hauskoja väitöksiä on tullut vastaan ja pakko on myöntää, että olen saanut mielettömät naurut ystävieni kanssa. Kyllä ihan parisuhteessa olen ihanan ihmisen kanssa. Mutta haluan pitää tämän ihan yksityisenä, vaikka julkisestihan asiaa on jo spekuloitu. 

Ihanaa viikonloppua kaikille, vaikka tämä kesä on mitä on! 
Marianne