Shopping, design and..

21 huhtikuuta 2014Olen pitkään etsinyt laukkua ja nyt se on löytyi Mangosta. Koko on sopiva, ulkoasu mielettömän klassinen ja mustaa tekonahkaa. I love. Valitsin mustan värin, vaikka etsin kesäistä pastillinsävyistä laukkua. Musta sopii asuun kuin asuun, kalssikko väri.

Paljon ideoita ja suunnitelmia sisustuksen suhteen, mutta raha ei salli aina sisustaa siten miten itse tahtoisi. Joten olen itse tehnyt omia ideoita halvalla. Monia liikkeitä löytyy, josta saa halvalla sisustus tavaraa. Itse löysin kympillä 4 taulua ja 3 seinään porattavaa laatikkoa. Tauluihin leikkasin siistejä kuvia mm. Muotilehdistä. Halvalla tyylikästä ja modernia. Myös olen pitkään suunnitellut maalaavani taulun, sillä olen aina tykännyt itse askarrella ja tehdä kaikenlaista. Maalia on mennyt ja viellä tulee menemäänkin.. Taulun tekemisessä kuluu aikaa, varsinkin kun jokainen päivä on melkein täynnä menoa ja duunia. Myös huoneen saa aivan erilaiseksi maalaamalla pääseinän eri värillä. Yleisin väri on kahvin monet sävyt. Itse olen tätä miettinyt pitkään, mutta katsotaan kun aika sallii.

Lämmin ja aurinkoinen päivä, ilma on mitä ihanin pitkästä aikaan. Eilen päivä on mennyt kuvauksissa hietsun rannalla. Monet ihmettelivät ja katselivat kuvauksia taustalla. Kukaan ei häirinyt ja kuvaukset meni todella hyvin.Pääsiäinen on kohta pulkassa ja vappu alkaa häämöttämään. Itse olen tuolloin töissä, joten lomaa ei ole tulossa. Pääsiäinen on mennyt myös töissä olessa. Huh, edellispäivänä tuli oltua putkeen 14 ja puolituntia töissä. Sen jälkeen ei kyllä jaksa muuta, kuin mennä nukkumaan peittojen alle. Tänään suunitelmissa käydä lenkillä, treenata ja perus päivän askareet, yöksi tosin töihin. 

Peace & love
Marianne
xoxo