Lyhyt, pitkä? Brune vai blondi? - Hiustenpidennykset

05 maaliskuuta 2014Viellä hetki sitten oli tiistai, mutta kello näyttää olevan keskiviikon puolella. Viime viikolla oli syntymäpäiväni, joita en viettänyt oikein kummoisemmin. Kävin kampaajalla laittamassa hiukset kuntoon. Olen käyttänyt mikro ringejä ja lopuksi päätynyt aina teippeihin. Jotka ovat hellävaraisimmat klipsien jälkeen. Pituutena aikaisemmin 60 cm ja kyseistä pituutta käytin alle 2 vuotta. Josta pari kuukautta sitten siirryin 50 cm.

Pitkään haaveilin pitemmästä pidennyksestä, etsin suomesta ja vaikka mistä pitkää blondia teippipidennystä. Jota en millään meinannut löytää, kunnes kysyin Qhairissa työskentelevällä Maria Markkaselta löytyisikö mistään pitempää kuin 60 cm teippiä. No yllättäen Maria soitti viikko sitten ja ilmoitti, että BPHair nettiliikkeestä löytyy 80 cm teippipidennystä. Olin hypätä kattoon ja huutaa onnesta. Tilasin itselleni 1x60 cm ja 2x80 cm ja värinä 60. Siksi värinä tuo 60, koska 613 menee hunajaisempaan blondiin ja omani on blondi blondi.


Syntymäpäivänäni matkasin uudenmaankadulle 16, QHairiin Marian armoille. Jännitin miltä hiusket näyttävät ja ovatko ne laadultaan millaiset. Väsättiin hiuksia pari tuntia, jossa poistettiin aikaisemmat pidennykset pois ja laitettiin tuo koko mixi tilalle. Siksi mukana oli myös tuo 60 cm pidennys, jotta saataisiin hiukset näyttämään tuuheilta ja muutenkin upeilta. No lopputulos oli mitä mielettömin. Olin aivan haltioissani kun pääsin ihailemaan hiuksiani.

Laatu on todella hyvä ja hinta on itseni mielestä todella hyvä. Jos ajatellaan millainen on lopputulos. Toimitusaika on myös todella nopea. Kyseisestä liikkeestä löytyy todella iso valikoima pidennyksiä ja niitä pääset katsomaan täältä! Pidennyksiä löytyy erilaisia, myös Mix hiuspaketteja. Tätä 80 cm pidennystä ei löydy mistään muualta suomesta, eli ainoa maahantuoja on BPhair. Ellei sitten tilaa ulkomailta. Mitä en suosittele, sillä hinta tulee yllättävän kalliiksi ja laadusta ei voi koskaan olla varma.