Tavallinen perjantai päivä

14 helmikuuta 2014


Tämä viikko on ollut todella haastava. Olen käynyt läpi asioita, joita harva haluaisi käydä. Sitäkin enemmän kokenut kipua, mutta onneksi tällä hetkellä en mieti tulevia asioita, vaan päivä päivältä menen eteenpäin. Pienin askelin, tottakai tulevan miettiminen ahdistaa omallatavallaan. Mutta murehditaan siitä silloin, kun asiat selkenevät.

Nyt on ystävänpäivä, itse vietän sitä kotona. En mitenkään erityisemmin, vaikka olisihan tämän päivän viettäminen toisella tavalla ollut mukavempaa. Harvoin enää jaksan juhlia mitään, huonoja kokemuksia juhlapäivistä. Esimerkkinä joulu, uusivuosi, omat synttärit. Miten näistä huonoista kokemuksista, jotka vaikuttavat joihinkin päiviin voisi päästä eroon? Jos ne ovat kolahtaneet tarpeeksi syvälle ja pilanneet tärkeän hetken. Tämän vuoksi itseltäni on intohimo lähtenyt omien syntymäpäivien pitämiseen, jotka kolkuttavat jo ovella. Täytän 28 päivä, helmikuuta tasan 20 vuotta. Miten otan vastaan tuon luvun, joka kuulostaa isolta, mutta silti yllättävän pieneltä. Aika näyttää.


Sain ihanan lahjan Tiinalta. Michael Korsin lompakon, jonka merkkiä olen kauan himoinnut. Käväisin myös seiskan toimituksessa kuvauksissa, jonka kuvat ilmestyvät viellä joku viikko. Niistä lisää myöhemmin.Tämä päivä menee rennosti kotona ja yöksi töihin. Josta aamulla ostoksille ja loppua en viellä huomiselle tiedä. Katsotaan mitä tämä päivä tuo tullessaan. Nyt lepäilemään ja puhumaan kameralle loppu yöksi ja aamuksi. 

Peace & love
Marianne