Happy birthday to me!

27 helmikuuta 2014


Näin se on, syntymäpäiväni on tänään. Tasan 20 vuotta tässä eletty ja koettu kaikenlaista asioita ja hetkiä. Moni on sanonut, kun tasan 20 täyttää, niin huomaa ajan menevän silmissä. Ikäkriisit iskee ja elämä kolkuttaa ovella. Apua. Työtoverini kertoi upeasta kakustaan, jonka itselleen teki täyttäessä 20 vuotta, vaiko paljonko se oli. Kakussa oli hän jalat mullassa. Josta toki vitsailtiin, että seuraavassa kakussa kasi kurkottaa mullasta. 

En tiedä miten otan tän vanhenemisen, kauhistuttaa sanoa "20 vuotta sitten jne..". Nyt huomaan, kuinka aika menee silmien ohi. Joten elämästä täytyy nauttia mahdollisimman paljon. Käyn laittamassa kasvohoidon, josta rennosti nukkumaan. Aamulla herään jo vanhempana. Käyn hoitamassa asioita, ostamassa jotain pientä lahjaksi itselleni, kynsiliima täytyy löytää. Myös käyn laittamassa hiukset kuntoon. Myöhemmin ihanan PTni kanssa vedetään treenit ja puhellaan elämän menosta. Synttäreitä en siis vietä, normi päivähän tuo on. Ehkä sitten ensivuonna, katsotaan. 


Pitäisihän kaikkea tulevaisuutta varten miettiä. Oma asunto, elämänkumppani, perhe jne. Nyt vain ei ole aikaa, työt painaa päälle. Ehkä se oikea tulee viellä vastaan. Katsotaan mitä elämä tuo tullessaan.

Lauantaina pitäisi matkata avajaisiin, yritän sinne ehtiä. Tottakai mietin mitä päälle pukisin. Pari ideaa, katsomaan mihin päädyn. Sunnuntaina töihin, josta alkaa kunnon työviikko. 5 päivää töitä, loput kuvauksia ja treenaamista ja nukkumista.  Huh, ajatellakkaan ensiviikkoa. No mutta, mitäs tässä. Hyvää synttäriä itselleni!

Peace and Love
Marianne