Äkkisyvää!

04 toukokuuta 2013


Moni on varmaan huomannut että olen suomen MM- lätkä 2013 tyttönä seiskalla. En hakenut mitenkään koko juttuun ja sain soiton, että haluaisivat mut lätkä tytöksi. No tottakai se sopii mulle, tää on kunnia. Seiskalivessä on paljon juttua musta ja eilen olin hietsussa kuvauksissa Iltalehden kuvauksien vuoksi. Kuvia tulee joka päivä lisää, iltalehden nettisivuille ja lehteen. Alempana jääkiekkoaiheinen haastis musta.


Julkkiskaunotar Marianne Kallio kävi Urheiluviikon haastattelussa kertomassa näkemyksensä alkavasta jääkiekon MM-turnauksesta.
Kerroit aiemmin haastattelussamme, että pidät jääkiekkoa miehekkäänä lajina. Oletko innosta pinkeänä, kun jääkiekon MM-kisat 2013 ovat alkamassa?
- Kyllä, laji on mielenkiintoinen, ja sitä on mukava katsella.
Valitsit samassa haastattelussa Tuomo Ruudun esimerkiksi seksikkäästä suomalaisesta urheilijasta. Myöhemmin kerroitsivustollamme, minkälaisen käsittelyn Ruudulle antaisit, jos saisit vapaat kädet. Vieläkö Ruutu on suosikkisi suomalaiskiekkoilijoista?
- Joo, pidän pitkistä ja miehekkäistä miehistä. Tuomo Ruutu on todellinen namu.
Jääkiekon MM-kisoihin osallistuva Suomen joukkue on nimetty. Harry “Hjallis” Harkimo ja Juhani “Tami” Tamminen antoivat molemmat sapiskaa pelaajille, jotka kieltäytyivät maajoukkuekutsusta. Mitä itse olet mieltä asiasta? Onko mielestäsi ok, jos jättää kisat väliin, vaikka olisi riittävän hyvässä kunnossa pelaamaan?
- Se ei mielestäni ole ok. Maajoukkueessa pelaamista pitäisi pitää kunnia-asiana. Ne kiekkoilijat, jotka jättävät MM-kisat väliin ilman todellista syytä, pitäisi pistää riviin piiskattavaksi. Me voisimme kolmestaan – Hjallis, Tami ja minä – antaa piiskaa kaikille lintsaajille.

Ilmeisesti siis veikkaat, että Leijonien johto ei ole lintsaajia riittävästi löylyttänyt? Hjallishan omassa kritiikissään sanoi myös, että vähän pitää pistää myös Leijonien johdon piikkiin. Hänen mielestään maajoukkuejohdon pitäisi pitää paremmin yhteyttä pelaajiin.
- Kyllä, näin veikkaan. Itse asiassa voisimme laittaa koko Leijonien johdon samaan riviin.
Jari Kurri ja kumppanit?
- Niin, kaikki.
Se olisikin aikamoinen näky. Hiljattain julkaistiin monia lehtijuttuja siitä, että olet taas sinkku. Minkälaisten tyyppien kannattaa ottaa yhteyttä?
- Miehen pitää olla mukava ja hyvännäköinen herrasmies. Tummat hiukset ovat plussa. Tällaiset henkilöt voivat lähteä koittamaan onneaan, heh.


Live-Streamit - Katso urheilua ilmaiseksi netissä