Kampaajalla

13 helmikuuta 2013


Kampaajalla tuli taas käytyä kuukausittaisessa hiushuollossa, tyveä siistittiin ja mentiin samalla kuin aina aikaisemminkin. Synttärini ovat tämän kuukauden 28 päivä, joten päivää ennen on aika kampaajalle ja hiukseni saaavat erilaisen ilmeen kuin yleensä. Blondina pysyy, mutta lisäystä on tulossa, mutta lyhyeksi ei olla leikkaamassa. Kuka arvaa millaiset hiukset on tulossa?


Synttäreistä ei ole mitään tietoa millaiset juhlat on tulossa, mutta katsotaan mitä silloin tapahtuu. Eiköhän silloin jotain menoa kuitenkin ole tulossa. Kävin ostamassa uuden puhelimen Iphone 4ssän. Iphone 5 en halunnut ostaa, sillä useilla ystävilläni on kyseinen puhelin ja kukaan heistä ei siihen ollut tyytyväinen. Joten nelosella mennään.  


Koko puhelimeen olen ollut tyytyväinen, tottakai vaati totuttelua laittaa musiikit Itunesin kautta ja siihen että se on niin pieni! Sillä entinen puhelimeni oli tiiliskiven kokoinen iso lohkare. Kuoret löysin Glitteristä. Mistä muuten löytyy glitterkuoria Iphoneen, esim. Nettikaupat? Muu kuin ebay.

Tilasin myös kaikkea vaatetusta netistä, joita on tarkoitus käyttää tulevissä kuvauksissa. Kuvauksissa on tulossa myös vaihtelua ja sähinää. 

Halein
Superblondi