Rakkaan joululahja

19 joulukuuta 2012Keskustelupalstoilla aikani aiheesta selailtuani, koin perin erikoisia tunteita. Puolesta -ja vastaan ilmiöitä, yleensäkin salarakkaan pitämisestä ja sen tarkoitusperistä. Vaikka alkuperäinen ajatus tosiaan oli tutkiskella joululahjavinkkejä, en nyt voi olla kirjoittamatta asioista joihin tutkimusmatkallani törmäsin.

 
mallanro2
(Vierailija)

Viestejä: n/a
Mitä lahjaksi rakastajalle?

Mitä voisi ostaa joululahjaksi rakastajalle? Hän on naimisissa ja tietysti asuu vaimon ja lasten kanssa, joten mitään kalsareita, tuoksuja ja kylpytakkeja ei kannata ehdottaa. Mielessä jotain henkilökohtaista, jota hän voisi kantaa mukanaan (koru tms.) tai jotain, jota hän voisi pitää työpaikallaan.
Moraalisaarnaa en tarvitse, ainoastaan lahjaideoita. Kiitos!
Tähän väliin mahtui järjetön määrä moraalisaarnoja, joita kysyjä ei siis kaivannut. Lahjaideoita vain muutama. Nykyaikana eletään kovin vapaasti ja miksi ei, kun on täysin mahdollista olla jäämättä kiinni salasuhteesta.
Mielenkiintoisin vastaus kaikille ”haukkujille” oli tämän vierailijan kirjoitus;
 
Marianna toinen
(Vierailija)

Viestejä: n/a
Noh noh!

Perheenperustamisvietti ei ole koskaan kuulunut, minun +30-vuotiaan ns. toisen naisen elämään. Mielestäni toinen nainen tai rakastajatar ei todellakaan ole pelkkä pano (ainakaan kaikkien osalta). Itse olen ollut aiemminkin parissa suhteessa se toinen nainen ja kanssani on jaettu enemmän iloja, suruja ja salaisuuksia kuin sen ensimmäisen. Itse haluan toteuttaa omia juttujani, omaa uraani ja elää omaa elämääni. En ole koskaan halunnut lapsia ja ns. normaalia elämää. Kaksi suhteistani on ollut useita vuosia kestäneitä suhteita, joissa mies matkustelee paljon maailmalla ja kotona hänellä on puoliso ja toisessa tapauksessa vaimon lisäksi yksi lapsi. Ensimmäiset siellä kotona näkivät harvemmin tätä miestä kuin minä suhteemme aikana.
Kovasydämisyyteen en ainakaan omalla kohdallani usko, jouluakin vietän sisareni perheessä, jossa on pieniä lapsia.
Miksi tästä teille kerron, on se, että olen havainnut että jos se ns. toinen nainen en ole minä, se on aivan varmasti joku muu. En ole koskaan ensimmäistäkään kotia ja perhettä rikkonut, päinvastoin kannustan miestä jatkamaan liitossaan. Kehottaisin myös hyväksymään erilaisia tapoja hoitaa suhdetta ja elää elämää. Pelkkä toisen naisen haukkuminen ja omaan napaan tuijottelu on itsekästä. Pelottaako sitten näitä tuomitsijoita, että se oma mies on myös tälläinen pettäjä? Voi olla. Voi olla ettei. Se mitä ei tiedä, ei voi haavoittaa.
Toki tiedän, että on monenlaisia tarinoita, mm. niitä, joissa toinen nainen on todellakin pelkkä pano, mutta muistutan että jokainen suhde ja jokainen tarina on erilainen. Aikuiset ihmiset elää omaa elämäänsä, juuri kuten heille sopii.
Kuten huomaatte, aina se koti ja perhe EI ole se ainoa asia joka elämässä on tärkeintä ja eniten merkitsee. Elämää voi elää niin monella tavalla.
Minä jatkan nautinnollista suhdettani mieheni kanssa, jonka jaan myös hänen puolisonsa kanssa. Puoliso tosin ei tiedä suhteestamme, mutta minäpä tiedän mitä heillä jouluna tehdään, mitä heillä syödään ja mitä puoliso saa lahjaksi.