Raikkaammin

18 joulukuuta 2012


Moikka, 18.12, eli tänään kuvataan sarjaa ja samalla vietän 2 vuotispäivää poikaystäväni kanssa. Muistan kun tavattiin koulussa, eikä Nicky uskaltanut kauheesti silloin puhua mun kanssa. Koulussa meillä oli tupakkataukoja, siellä välillä pari sanaa sanottiin. Juteltiin facebookissa jonkin aikaa elämästä ja kaikesta, vaihdettiin samalla numeroita. No kukapa teki aloitteen? Minä. 

Pyysin Nickyn kahville ja muistan sen kun tavattiin ensimmäisen kerran kahdestaan. Oli talvi ja lunta satoi taivaalta. Hihi, mikäs siinä. Istuttiin ja juteltiin. Siitä se sitten alkoikin. Tässä sitä ollaan, 2 vuotta on mennyt. Kuulostaa sinäänsä pitkältä ajalta, mutta se aika on mennyt todella nopeasti. Mietin jo tulevaa 5 vuotta. 


Silloin oltaisiin 23 vuotiaita ja molemmilla on silloin jo työ, ja Nicky olisi käynyt intissä. Yhteinen asunto ja ehkäpä minussa kasvaisi ihminen, joka saisi elämän. Kuulostaa jännältä ajatella millaista on olla äiti. Tai miltä tuntuu olla isä. Ei kukaan ole valmistautunut äitiyteen. Jokaisella on omat unelmansa, minun unelmani on perhe.


Moni tietää että poltan säännöllisesti tupakkaa. Tupakkalakkoa olen yrittänyt jo usean kerran. No arvatkaapa mitä? No tässä kolme päivää sitten tuli tahto olla ilman tupakkaa ja lopettaa. Sillä miksei lopettaa jo nyt, sillä joka tapauksessä olisin lopettanut jossain vaiheessa. Katsoin ohjelmaa en muista nimeä kunnolla mutta jotenkin tähän suuuntaan Nuoret äidit rappiolla tai jotakin sinne päin. Monet polttavat raskausaikana, mä en koskaan pystyisi tekemään niin. Suoraan sanottuna se lapsi voi kuolla siihen että itse polttaa tupakkaa ja siihen menee kaikki pöpö mitä äitiin myös. 

Nyt kolmas päivä menossa ja päivässä on mennyt maximissaan 2 tupakkaa enää. Ekana päivänä meni 3 tupakkaa ja inhanlaattoria pari kertaa. Mutta oon niin ylpeä ittestäni. Mikä hauskinta on tässä että kaikki tuoksut ovat voimakkaampia ja hajuaisti on parantunut. Jes, tää on ns. mun oma joululahja itselleni ja mun terveydelle. Eli vuosi 2013 alkaa savuttomana! 

Superblondi