Victoria Milan - Eläimellistä menoa

02 marraskuuta 2012

Mielenkiintoinen artikkeli, kannattaa lukea!Ihminen on valloittanut lähes kaikki maailman kolkat, tehokkaasti, kuin hirmumyrsky Sandy omalla reviirillään. Ihminen on levittänyt täten myös omat kulttuurilliset taipumuksensa laajasti ympäri maailman. On erilaisia kansoja, erilaisia tapoja. Mutta kaikkia meitä yhdistää kuitenkin lisääntymisen tarve, kuten eläimilläkin. Eläinten tarkoitus on vain ja ainoastaan lisääntyminen, mutta ihmiset ovat lisääntymisen lomassa jääneet myös nautiskelemaan, jota kutsumme seksiksi.

Niin ihmisissä kuin eläimissä on yksilöitä. Erilaisia yksilöitä luonteenpiirteineen; vaikkapa ujompaa, iloisempaa, agressiivisempaa tai intohimoisempaa. Myös erilaiset mieltymykset esiintyvät voimakkaina tai laimeampina. Eläimet lisääntyvät aina mahdolliseen partnerin kanssa kiima-aikoina. Ihmisillä on aina kiima-aika. Eläimillä tämä on täysin luonnollista, ihmiselle tähän väliin lyödään moraali.

Heppatallilla törmäsin kerran koiraan, joka nylkytti mitä tahansa toista koiraa aina kun oli mahdollisuus. Ei alistusmielessä, vaan lisääntymismielessä. Tälläistä käyttäytymistä esiintyy myös ihmisissä, eikä varmaan ole kenellekkään yllätys; todella paljon. Tämä asia herättää loputtomasti kysymyksiä. Esitän yhden;
Eroammeko siis lainkaan eläimistä, loppupeleissä?