Kateudenmekka?

15 marraskuuta 2012


Huomenta, tää mimmi on valvonu sitten koko yön, sillä muuten en saa palautettua unirytmiä takaisin. Illala nukkumaan ja aamulla herätys. Huh, huomasin taas varmaan kymmenennen kerran musta keskustelun suomi24- keskustelupalstalla. Mä en ymmärrä miten oikeesti ihmiset jaksaa kuluttaa aikaansa toisten ihmisten haukkumiseen julkisesti. Tässä musta kirjoitettua tekstiä.

Suomi24 linkki keskusteluun

Nimimerkki - Realismia! 15.11.2012 08:42

Mikä ihme nyrjähtää nuoren naisen päässä niin pahasti, että hän haluaa tehdä itsestään halvan sutturan?

Otan esimerkiksi Marianne Kallion. Hänen näköisiään halpoja tekoblondeja on amisten tupakkapaikat pullollaan. He ovat nuoria tyttöjä, jotka ovat valkaisseet huonokuntoisen tukkansa kaupan halpisvalkaisuaineilla, naamaan on lätkitty liian vaaleaa meikkivoidetta, silmät on maalattu mustiksi ja kulmakarvat on piirretty mustalla tussilla pellemäisesti puoleen väliin otsaa, huulet maalattu pinkillä töhnällä ja kaiken tämän karmeuden kruunaa paksu kerros halpaa puuteria.

Näitä tekoblondeja on ollut vuosikymmenet ja he kaikki ovat toistensa klooneja. Blondibimbot ovat käyneet hädin tuskin peruskoulunsa loppuun ja siihen se opiskelu sitten jääkin. Kuvittelevatko he ihan oikeasti, että he tulevat ansaitsemaan elantonsa pelkällä halvan näköisellä ulkokuorella. Ehkä he saavat aikansa julkisuutta ja heitä kuvataan kyseenalaisiin lehtiin ja sitten heidän paikalleen ponnahtaa taas uisi bimbo.

Yksikään fiksu mies ei koskaan esiintyisi julkisesti esim. Marianne Kallion näköisen sutturan kanssa. Hän kelpaisi korkeintaan sängyn lämmittäjäksi yön pimeinä hetkinä, mutta päivän valossa kuka tahansa mies häpeäsi häntä.

Millainen lapsuus ja perhearvot blondibimboilla on ollut? Ovatko vanhemmat tietoisesti kannustaneet tyttäriään blondi-idiooteiksi ja elämään laa-laa-maassa, jossa ei ole minkäänlaista realismia? Onko oikeasti silikonitissien ja huulitäytteiden hankkiminen tervettä? 

Mikä on halvan sutturan tulevaisuus? Hän avioituu jonkun rentun kanssa ja jää yksinhuoltajaksi jo nuorena ja siinä ohessa hän käy paskalehtien halpiskuvauksissa muka mallina ja nostaa sossusta rahaa itsensä ja lastensa elantoon. Ulkonäkö pysyy samanlaisena hamaan hautaan asti. Blondipissismummona mariannekalliot eivät ole enää haluttuja ja eläkettä ei ole karttunut kunnolla. Miten sitten suu pannaan?

Tässä kuva Mariannesta ja hänen äidistään. Omena ei ole kauas puusta pudonnut.

http://is13.snstatic.fi/img/978/1288504906424.jpeg

Oma kommentti - 

Tottakai oman mielipiteensä saa sanoa, mutta mielestäni on asiatonta puuttua ja keksiä perätöntä paskaa ihmisestä. Kuvia saa ihan millaisia vaan otettua kenestä vaan, mutta mulle se on ihan sama :) Eipä vaikuta tasapainoiselta ihmiseltä sättiä jotain ihmistä kokonaisvaltaisesti. Sellaiset ihmiset ketkä on sinut itsensä kanssa, niin oon huomannut että heillä ei oo tarvetta puttua muitten asioihin taikka arvostella netissä. Onneksi on vapaus inhota ja olla pitämättä jostakin. Kaikista ei tarvitse pitää, mutta sen voi pitää omana tietonaan. Ihmisten mielipiteet ei hätkäytä mua yhtään. Se että lähdin tähän kertoo jo sen että mulla on niin vahva itsetunto ja olen todella vahvaa tekoa. Sellaisia ihmisiä kenellä on tapana lytätä joku yltäpäältä on mulla tapana kutsua elämäntapa kusipäiksi. Näitähän riittää, mitä siitä? Tyhjät tynnyrit kolisevat eniten. Näinhän se on.

Halein
Superblondi