Hiuksista

16 marraskuuta 2012

Moni on kysellyt hiuksistani ja erityisesti hiusten vaalentamisesta. Itse käyn ammattikampaajalla Forumin Hairlekiinissä. Paikka on erittäin viihtyisä ja henkikökunta on ammattitaitoista, ystävällistä ja avuliasta. Olen käynyt Hairlekiinissä jo vuosia ja paikkaa en vaihda. Vakiokampaajani Mirva Salmela taikoo mun hiukset aina kuntoon. Suosittelen siis lämpimästi paikkaa. 


Vaalennuksen jälkeen tulos on aina täysin blondi, eikä se ole pissanvärinen. En ole koskaan käyttänyt kotona valkaistavia aineita. Koska niin moni tuttavani on pilannut hiuksensa niin. Ainoastaan kampaaja kuitenkin tietää, miten väri laitetaan, kauanko annetaan vaikuttaa ja millä sävyllä saadaan sopivin sävy hiuksiisi. Jotta tulos olisi toivotun kaltainen.

Käytän myös kampaamotuotteita hiusteni hoidossa. Hiuksiini tehdään joka kerta kampaajalla käytyäni tehohoito, joka pitää hiukset hyvässä kunnossa, kotiin ostettujen ammattituotteiden kanssa. Ostan myös hiustenkäsittely välineet kampaamosta. Käytän Tigin Shampoota ja hoitoainetta. Hiuksiin jätettäviä hoitotuotteita mm. Latvahoitoaineitta, silkkitippoja ja hiuksiin hoitavaa öljyä. Hiusten kuivaamisessa käytän kuumasuojia ja kampausnesteitä ja kuivaamisen jälkeen jos haluan kihartaa hiukseni on hyvä kiharien pitäjä suihke, jotka on myös Hairlekiinistä. Hiustenlaiton loppuvaiheessa käytän aina huispuuteria ja välillä vahaa.
Halein
Superblondi