Taaksepäin

26 lokakuuta 2012


Aikoja jolloin pääsin peruskoulusta, vuonna 2011. Jännittävää aikaa, sillä silloin viellä en tiennyt tulevaisuudesta. Muistan maaliskuun alun 2011, jolloin mua pyydetiin mallikuvauksiin, tottakai epäröin, koska  en osannut kuvitella itseäni siinä, enkäa jatellut sitä ihmeemmin milläkään tavalla.


Kuvauksiin meno jännitti, sillä en koskaan aikaisemmin ollut studiossa, tai oikean kuvaajan kuvattavana. Hyvä jos olin nukkunut edes pari tuntia, kuvaukset alkoivat aikaisin aamulla. Sain kuvat ilmaiseksi, koska kuvat onnistuivat kuvaajan mielestä todella hyvin, olin kuvaajan mielestä kuvauksellinen.

Tässä silloin otettuja kuvia.Kuvauksen jälkeen matkasin kotiin, meikki oli todella upea ja tottakai itsekin piti ottaa pari kuvaa muistoksi siitä hetkestä. Pari pusuttelu kuvaa ja yhteiskuvaa. Parin päivän päästä oli kevätjuhla, koulusta pois pääseminen tuntui aluksi mahtavalta, mutta kuitenkin harmitti ettei enää olisi niin yhtenäistä vanhaa porukkaa, jatkossa. Niki ja minä oltiin nimitetty luokan pariksi, oli jännää aikaa, varsinkin ajatella että miten me jaksetaan toisiamme koulussa ja koulun ulkopuolella. Eikä kumpikaan meistä kuvitellut että minä olisin viellä jatkossakin kuvauksissa ja julkisuuden kanssa tekemisissä, työtehtävien kautta. Toisin kuitenkin kävi, mutta vaikka aikaa on kulunut, niin Niki ja minä jaksetaan tsempata päivä kerrallaan erilaisten asioiden taakka harteillaan, päivä päivältä. Eikö se kerro siitä silloin että rakastaa toista, kyllä. 


Superblondi