Kysymys postaus n.1

29 lokakuuta 2012Mitä sun poikaystävä tykkää kun sulla on paljon paljastavia kuvia netissä, ja moni muukin mies varmaan unelmoi sinusta? 

- Hän ymmärtää ja tietää että se kuuluu tähän työhön, eli pornoalalla mua ei tulla näkemään, seksikäs saa olla, mutta siitä yli ei.
Mikä sun kuppikoko oli ennen silikonileikkausta ja mikä se on nyt? 

- Kuppikokoja en viitsi paljastella, mutta B kupilla mentiin silloin, nyt siis pari kokoa suurempi.

Minkä kokoset rinnat sulla oli ennen, ja mitä kokoa ne on nyt? 

- Yllä mainitussa kommentissa vastaus.

Oliko sulla hirveät jälkikivut leikkauksen jälkeen? 

- Ei, sillä mulle mulle saatiin laitettua rintalihaksen päälle implantit, koska omaa rintakudosta oli tarpeeksi, Tottakai leikkauksen jälkeen on jonkin verran kipuja, mutta ne eivät kestä pitkään pari päivää. Jos taas implantti laitetaan rintalihaksen alle, niin silloin kivut ovat kovemmat.

Miten julkisuus on muuttanut elämääsi? 

- Ei kauheasti, tottakai on tullut enemmän erilaisia työkutsuja, töitä, kuvauksia, nyt tuo tv- ohjelma. Jotkut saattaa ulkona tunnistaa, mutta työ mahdollisuuksia on tullut enemmän. Katsotaan muuttuuku se viellä erilaiseksi. 
Voisitko joskus kokeilla tummia hiuksia? 

- Mun oma hiusväri on ollut tosi vaaleahko, sellainen toffean vaalea. Mulla on niin vaalea iho, joten tumma ei sovi mulle, näytän kalpealta silloin, eli ei mun juttu.

Mistä ostat sun vaatteita? 

- Milloin mistäkin, yleensä perus, gina trigot, h&m, useasti myös seppälästä. Mulle on ihan sama mistä vaatteeni ostan kunhan se sopii mulle ja että viihdyn niissä.

Mikä on sun lempiruoka? 

- Salaatit, suosikki on kuitenkin kanasalaatti, sillä ihanalla kastikkeella, namnam. Lohi on myös kova sana.

Entä lempibaari? 

- Baareissa en niin paljoa ole ehtinyt käydä, eli riippuu aina seurasta ja syystä miksi siellä baarissa ollaan. Esim. Kauneuskisat, Promot, Vipit tai perus bailabaila ilta. Eiköhän se selviä tuosta tv- sarjasta jota aletaan kuvaamaan, ja se ilmestyy aika pian ;) !

Ootko tyytyväinen noihin silikoneihin ja missä sä kävit ottaa ne? voisitko linkata sivuston tai jonku mistä sais vähä selvää et mist oot noi hankkinu? :) Ja onko luotettava paikka? 

Oon erittäin tyytyväinen, leikkaus sujui hyvin, kaikki meni paremmin kun osasin odottaa. Kävin Tiina Jylhän Kauneusklinikalla The Lookissa. Tässä linkki nettisivuun. On erittäin luotettava paikka, suosittelen hyvillä mielin, Tallinna sarjassa kun olen, niin jakso jossa mut leikataan ja seurataan koko päivää ja näin ilmestyy aika piakkoin, niin suosittelen katsomaan sen ja ilmoittelen blogiin kun tiedän ilmestymis päivän. :) 

Lempidrinkki? 

Mmh, yhdessä vaiheessa se oli Mojito, mutta tällä hetkellä Cosmopolitan :)

Tykkäätkö olla julkisuudessa? 

Ei mua haittaa että mun elämää seurataan ja mun tekemisiä :) Tykkään, kuuluu osittain mun työkuvaan.

Miten päädyit julkisuuteen? Vain ja ainoastaan silikonien takiako? 

- No siis kävin Tiinan klinikalla ja siitä jymähti iso kohu, ja sitä ennen olin myös monissa kisoissa joista bongahdin parikertaa lehdissä, mutta enimmäkseen se on mun työ mitä teen, eli työn kautta täällä ollaan.

Mitä kaikkee oot tehny et oot päätyny tohon missä nyt oot et sulle tulee kaikki omat tvohjelmat ja kaikki ? :) 

- Aloittelin kuvauksilla vuosi sitten, josta kisoihin, Ja kuvauksiin ja kaikkea tuli jokaisen työn jälkeen, josta päädyin tähän. On kiva nähdä mihin asti mennään viellä :)

Haluaisitko playboy magazineen? 

- Tottakai, yksi suurimmista haaveistani, mutta se olisi Jenkkien playboy. :)

 Onko kaikki tällaset paljastavat kuvat yms. haitannut sun ''normaaliin'' töihin pääsyä vai teetkö yhtään mitään ''normaaleja'' työjuttuja? 

- Teen normaalia työtä, olen assistentti. Ja teen ihan normaaleja juttuja myös, kuin muutkin ihmiset :) 


Halein 
Superblondi

Ps.  Kysymyksia saa laittaa aina, jos siltä tuntuu :) !