Suomen festivaalimissi- 2012

02 kesäkuuta 2012

Tervehdys!

Neljäs vasemmalta :)
Mitä mieltä olette treenin tuloksesta? (kuva ylhäällä)

Matkat siirtyy keuhkoputken tulehduksen vuoksi ja oon niin huonossa kunnossa, että en uskalla ottaa riskiä ja lähteä toiselle puolelle maailmaa. Lääkäri määräsi, vahvan antibioottikuurin, kortisonia sisäisesti ja suihkeena(astma), myös hengitysteitä avaavia suiheita, särkylääkkeitä, yskänlääkettä, jne. Nyt kohti terveempää elämää, sillä olen aloittanut tupakanlopettamis prosessin. Kävin tupakkaklinikalla, josta sain inhanlaattorin tupakoinnin lopettamisen tueksi. Ja koska oon flunssassa en pysty polttamaan kunnolla, niin selviän hyvin inhanlaattorilla. Mutta mä uskon että pärjään tässä prosessissa.

Ihana Tia!

Ensiviikolle on siirtynyt kaikki tapaamiset. Neuvottelua on tulossa paljon. Mm. Kauneusalalle pyydettiin töihin, ensiviikolla siitä lisätietoa. 8.6 matka Turkuun, Suomen festivaalimissi 2012- kisaan. Jossa mm. Muotinäytöstä vedetään ja kaikkea muuta kivaa!

Rakas ja paras ystäväni Kristina! 
Sinne siis perjantaina, diettailu jatkuu. Eli vähän yli viikossa pudotin 6 kiloa ja taas tuleva viikko menee diettipatukoilla ja pirtelöillä(perus vähä-hiilarinenruokavalio). Kiinteytysjatkuu. Mutta syön 5-7 kertaa päivässä ja tosi hyvin on paino pudonnut, vaikka selän takia en pystynyt treenaamaan kunnolla. Eli jouduin lopettamaan lenkit ja jumpat siksi aikaa, mutta nyt flunssa niin ei saa treenata edelleenkään. Kyllä mä tervehdyn.

Salikäynnit aloitan heti kun saan järjestettyä kuntovalmentajan, joka on ehkä jo järjestetty. Menoa pukkaa tosi paljon ja koitan päivitellä blogia niin paljon kuin ehdin.

- Melli
xoxo