Koru masussa ja pientä turvotusta!

05 marraskuuta 2011


Moikka, tänään ei viellä ollut tullut duunista niitä rahoja, mutta ne on viimestään ens viikon alussa. Silloin ostelemaan kengät ja jotain muuta kivaa. Mutta niin myös mun tilaama pidennyssetti on ens viikon alussa kanssa postissa. Hihiih, ootan innolla niitä. Kamala väsymysolo, pitäis tehä kaikenlaista. 


Kävin tänään laittamassa sen toisen napakorun, itseasiassa ei se niin kauheesti sen enempää sattunut kun toi ylempinapakoru. Ei se oo yhtään kipeenä, aluks tuntu kun ois saanu mahaan kunnon iskun, mutta helpotti hetken päästä. Turvotusta on ja siksi se näyttää kuvassa vähän olevan vinossa, mutta kyllä toi turvotus tosta laskee. Laiton jälkeen, pieni oksuolo, jonka jälkeen huippas pikkusen. Mutta helpotti hetken päästä. Niin kävin laittamassa tuon korun Ducks Tattoossa. Ihana henkilökunta pakko myöntää! 


Mihinköhän sitten tän jälkeen laittaisi lävistyksiä, korviin toki lävistän, mutta töitten takia ei oikein muualle voi laittaa. Mutta niin, huomenna ehkä mennään Nickyn kanssa messukeskukseen, kun saatiin ilmaisliput. Katotaan jaksetaanko. Meen tekemään myös viikonpäästä hygieniapassin, pitäis siihenkin lukea! En jaksa millään, mutta pakkohan se on, että saa tehdä promotöitä mihin sitä nyt tarvitseekaan. Kamala väsymys, uupuneisuus, pelihimo, piirtämishimo, jne.. 

- Melli