Ostin..

03 syyskuuta 2011


Tänään kävin ostelemassa vähän kaikkea ja eilen siis herkuteltiin donitseja. Väsyttää ihan mielettömästi. Kävin aamulla kampaajalla ja mun hiukset on tosi hyvässä kunnossa. Yritän kasvattaa mun hiuksia, koska pidennyksiä en halua laittaa. Mutta tänään oli poliisin päivä rauttiksella. Siellä oli sellanen söpön näkönen karhuksi pukeutunut ihminen. Se asu oli niin hassu näkönen. 

Luin yhtä lehteä ja löysin aivan ihanan karvaisenliivi takin ja kengät. Ostan ne parin viikonpäästä heti kun ilmetyy kauppoihin. Mutta onneksi löysin tänään kaupasta kaikkea pientä osteltavaa.


Kynsilakat maksoivat 2 euroa kappale ja noi värit näkyy vähän huonosti, mutta on tosi ihanan väriset kuitenkin kynnellä.


Ja taas kynnet, laitan joku päivä taas. Hintaa 9 euroa.Silmänrajauskynä, jonka sävy on turkoosi/vaalean sininen. Kimalletta seassa. Maksoi 3 euroa h&m:stä. Samoin kuin kaks sivellintä hintaa yksipäisellä 95 senttiä ja kaksipäisellä alle 3 euroa.

Luomiväri ostettu myös h&m:stä samoin poskipuna. Hintaa luomivärillä alle 3 euroa ja väri on ruskeahko. Poskipunalla muistaakseni myös noin 3 euroa hintaa ja väri kanssa ruskeahko.
Sain kampaajaltani taas ilmaislahjoja :) Eli maxfactorin kaksi sheer gloss balm huulikiiltoa.
Ja tässä tämä ihanuus, turkisliivi jonka ostin seppälästä hintaa alle 20 euroa, mutta todella ihana, söpö ja pehmoinen <3

- Melli